Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


18. „Rátaláltam a nagy Ő-re”

2018.03.04

Úgy gondolom, Keresztanyám még mindig kislányként kezelt, és nagyon féltett.... De meg kellett értenie, hogy „Énecskéből” Én-né nőttem. Önálló felnőtt hölgy. Szóval, ilyen szempontból már nem engedtem magam vezényelni.

Viszont őszinte voltam vele, mindenről beszámoltam neki. Nem mondom, hogy örült a kapcsolataimnak, mert válogattam rendesen.

Aztán egyszer csak rátaláltam a nagy Ő-re (akivel ma is tartjuk a kapcsolatot), igaz 180 km-es távolság de az én koromban már kielégít az időnkénti randevú, és a gyakori telefonos kapcsolat. 41 év. Szép idő, de feleség nem akartam lenni. Szabad madár, amilyen ő is volt, talán most már „megkomolyodott”, aminek örülök.

Csodálatos időt töltöttünk el együtt. Udvarias, jó humorú, szeretni való. „Az ilyen férfiak roppant ritkák, vagy esetleg ilyen több nincs”

A színházban akadtunk össze. A kapcsolat elkezdődött, és nem csupán az évadban. Több nyár volt, amikor vidékre is mentünk, hol ide, hol oda, haknizni járt. Minden előadást végignéztem, volt nagy siker, sok közismert színművésszel.

A nappalt vízközelben töltöttük. Hol a Balatonon, hol a Sóstó tó mellett.

Felejthetetlen szép múltam van. Minden így van jól, ahogy van.

szivek-37308_640-pixa.png

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

baranyipalne@citromail.hu

(Baranyi Pálné, 2018.03.04 08:42)

Bizony, felejthetetlen

baranyipalne@citromail.hu

(Baranyi Pálné, 2018.03.04 08:26)

Szép emlékek.